profiel nieuws projecten competities publicaties contact

Bas ten Brinke

Het internationale team van 70F staat onder leiding van seniorarchitect Bas ten Brinke (Amsterdam, 1972). Ten Brinke studeerde architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en studeerde in 1995 af met een 9 voor zijn eindproject. Op zijn 23e begon hij zijn eigen architectenbureau dat vier jaar later overging in 70F.

Ten Brinkes ambitie is terug te zien in zijn ontwerpen. Hij zoekt voortdurend naar krachtige bouw- en ontwerpoplossingen waarmee hij de wensen van zijn opdrachtgever binnen het (soms beperkte) budget kan waarmaken. Zijn stijl is vooruitstrevend, minimalistisch en recht door zee.

 

70F interior design realiseert uw wensen binnenshuis. Functionaliteit en efficiëntie zijn daarbij sleutelwoorden. Onze architecten komen tot geordende, schone oplossingen die toch huiselijk en comfortabel zijn.

De opdrachten van 70F interior design lopen uiteen van het adviseren over een kleurenschema tot het ontwerpen van een volledig interieurplan. Het bureau valt op door haar bijzonder stoere materiaalgebruik en verregaande service. 70F won verschillende prijzen. Onder meer het World Architecture Festival 2008. Haar ontwerpen werden gepubliceerd meer dan honderd media en in meer dan vijftig landen.

Aan de wieg van 70F staat architectenduo Bas ten Brinke en Carina Nilsson. In 2013 besloten zij hun architectuurcarrières apart van elkaar te willen uitbouwen. Carina Nilsson werkt momenteel als architect in Scandinavië. Bas ten Brinke bleef aan als directeur van 70F.

english