Locatieverhuur

Locatieverhuur: 70F villa wordt locatie modeshoot

Een moderne villa is dé locatie voor een fotoshoot. Steeds vaker worden we daarom gevraagd of we aan locatieverhuur doen.

Fotoshoot in moderne villa

Onze ontwerpen zijn minimalistische statements. Architectuur die opvalt in het straatbeeld. Daardoor worden we steeds vaker gevonden door fotografen en/of filmcrews. Natuurlijk is niet elk villa en ieder gebouw geschikt als decor, en niet alle bewoners of gebruikers willen hun huis of bedrijfspand beschikbaar stellen. Maar Lifestyle Almere was van harte welkom.

Krachtenbundeling moderne architectuur, fotograaf en model

Lifestyle Almere is een stadsglossy. De locatiescout liet haar oog vallen op de minimalistische Villa Stamerbos. Het doel: een modereportage.

Zelf vinden we het resultaat prachtig geworden. Een mooi samenspel tussen de kracht van moderne architectuur, het talent van fotografe Mona Alikhah en de looks van model Elize Angelina.

Zelf geïnteresseerd in locatieverhuur?

Bent u zelf opzoek naar een locatie voor uw mediaproductie? Neem een kijkje in ons grote portfolio moderne architectuur. We brengen u graag met de eigenare in contact. 70F architecture – 036 54 02 900 – info@70F.com.