Boutiquehotel architect

Te koop: villa’s boutique resort in Italië

Binnenkort starten wij met de bouw van een earth-sheltered boutique resort in een van Italië’s mooiste natuurgebieden.

Het resort is een samenwerkingsverband met Le Ville di Trevinano en een aantal villa’s is nog te koop!

 

Earth-sheltered bouwen

Het boutique resort is gesitueerd op de west- en oosthelling van een heuvel, uitkijkend over het prachtige Toscane en de Monte Rufeno. Het gaat bestaan uit tien gebouwen: een privé villa, acht boutique resort villa’s en een ontvangstgebouw. Alle villa’s komen ín de heuvel te liggen. Onder de grond dus. Dat heeft niet alleen energetische, maar ook esthetische voordelen; het resort valt vanaf de overliggende heuvels nauwelijks op. Alleen het ontvangstgebouw komt bovenop de heuvel te staan. De Cor-Ten stalen bekleding hiervan blendt perfect met de omgeving.

 

Panoramaview

De moderne villa’s hebben elk een lang, ondiep volume waardoor een panoramaview ontstaat. Bijkomend voordeel is dat er niet diep in de berg gegraven hoeft te worden en dat er geen donkere plekken achterin de woningen ontstaan. Het interieur kent een strakke belijning en een inwendig hoogteverschil zorgt voor een nog betere beleving van het panorama door de gehele woning heen.

 

Hoogteverschillen

De privéterrassen met zwemvijvers liggen allemaal iets lager dan de villa’s. Hierdoor hebben de terrassen maximale zon en kijk je van binnen over de terrassen heen naar de spectaculaire, Toscaanse heuvels.

 

Lokale grondstoffen

De materialisatie van het exterieur van het resort is terughoudend en alle grondstoffen zijn, met uitzondering van het Cor-Ten staal, lokaal gewonnen. De interieurs zijn ingetogen en vol warme tinten, beton en hout. De keukens en kastenwanden zijn integraal onderdeel van het interieur.

 

Villa’s in de verkoop

Nog een klein aantal boutique villa’s is te koop. De ontwikkelaar van het resort biedt kopers een totaalpakket aan met onderhoud en verhuur in de perioden dat de eigenaars niet in Italië zijn. Meer informatie vindt u op http://www.lvdi.it