Prix Versailles

70F wint Prix Versailles 2018

Yes! Ons architectenbureau heeft de Prix Versailles 2018 gewonnen. We maakten het mooiste restaurant van Europa. 

Hof van Duivenvoorde

Hof van Duivenvoorde werd door de jury van de Prix Versailles uitgekozen als beste project in de categorie restaurant ‘exterieur’ in Europa. Hof van Duivenvoorde is het bezoekerspaviljoen dat hoort bij Landgoed en Kasteel Duivenvoorde, een rijksmonument in Voorschoten. Stichting Duivenvoorde was de opdrachtgever en vroeg ons een gebouw te ontwerpen dat eruit zou zien als een schuur, maar dat tegelijkertijd transparant zou zijn en gasten een welkom gevoel zou geven.

Bezoekerspaviljoen architect

Hof van Duivenvoorde wint Prix Versailles 2018

Prix Versailles

De Prix Versailles richt zich op projecten die een link weten te leggen tussen ‘commercie’ en ‘cultuur’ in vier typen gebouw: hotels, winkelcentra, winkels en restaurants. Projecten kunnen niet genomineerd worden; de Prix Versailles organisatie en internationale jury selecteert de winnaars. De selectie werd op 26 april tijdens een grootse internationale presentatie bekend gemaakt in Algiers. Bas ten Brinke, architect en eigenaar van 70F architecture, was persoonlijk aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

Een sfeerimpressie van de prijsuitreiking van de Prix Versailles.

Hier ziet u meer foto’s van Hof van Duivenvoorde

Wilt u ook een prijswinnend restaurant bouwen? Neem contact met ons op. Tel. 036 54 02 900 of e-mail info@70f.com We gaan graag vrijblijvend met u om de tafel om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

prix versailles